18/7/12

ZARATHUSTRA / Pilar Este del Gallinero / ORDESA

Després de passar per Margalef per escalar una mica i veure en Pauet a la compe XTREM, marxem amb el Quim a fer un sube baja a Ordesa, objectiu; la respectada Zarathustra. Ordesa mai et deixa indiferent, allà qui no sigui escalador de veritat, millor que no hi vagi, i quan dic escalador de veritat no em refereixo al grau que escali.
Quants records em portan aquets models de cotxe, temps era temps de sentir-nos tant i tant joves que podiem omplir els seus maleteros de somnis, molts d´ells ja aconseguits i per sort altres encara per cumplir
Ara a l´estiu amb la logística dels "buses-lanzadera" obliga a matinar si vols tenir un dia llarg, nosaltres tot i agafar el primer bus no començarem la via fins a les 9:30, les cames d´oficinista tenen això.
De peu de via, Ordesa en general té aquest aspecta de pastel de llardons o croissant mossegat de diumenge al matí
aqui el Quim encarant el famós sostre de pitons invertits, tirada de tràmit, lenta però mooolt divertida
els diedres superiors són d´una verticalitat positiva, cal escalar i navegar
penjim penjam entre televisors NO de plasma, rentadores, secadores i altres elements cuadrats
aquí a la Faja de las Flores tornem a ser bipids, fent el camí de baixada mirant de de no trepitjar cap Flor de Neu, el lloc és màgnífic i el fet de ser dilluns màgic per la solitud.
Avans de entrar de nou al bosc que ens portarà al bus de baixada, fem una darrera ullada al preciós esperó que és el Pilar del Cotatuero, deixant aquest instant ben grabat als records, perquè nois, són aquets i les experiències viscudes el que ens endurem d´aquesta vida. Experimenta!

2 comentarios:

  1. Bona escalada, es veu una passada segur que us ho vàreu passar de conya. Felicitats!!!!

    ResponderEliminar
  2. Quin viote Jordi! dels que fa il.lusió! bona la foto dels xicots Martini!

    ResponderEliminar