15/3/10

BARRANC DELS GRILLONS I ERMITA DE PEDRA

Dos dies a Ager, a una petita zona recomenada per l´amic Kiku Vicius, un els tios més corruptes del planeta, el lloc màgic, bones vies de grau mitg i mooolt llargues, si aneu no deixeu de visitar l´Ermita de Pedra, allà hi han més de 1000 anys d´història de la nostra gent.
ULL! varem penjar un avís de niu amb ous, aviam si hi ha sort i els escaladors no molestem gaire a la mare mussol i neixent tres mussolets ben macos












1 comentario:

  1. Hola Jordi,

    El diumenge us vem veure passar avall des del pàrquing del sector mentre estavem esmorzant ... un sector molt bò però amb aquest sol el posarem en quarentena fins a la tardor.

    Els tres ous s'avien convertit en tres pollets, malauradament el cartell havia caigut degut a les pluges i un escalador es va posar a la via espantant a la mare mussol. Tot seguit va desmuntar, però un dels polls ja s'havia precipitat al buit.

    Vem treure les dues primeres xapes de les dues vies (6c i 7a, l'equipador les tornarà a posar passat el període de nidificació) a veure si així els dos polls restants gaudeixen de més tranquilitat.

    ens veiem,
    Marcel, Anna & Genís

    ResponderEliminar