19/11/10

Tardor a YOSEMITE (Ca) e INDIAN CREEK (Utah)


L´any 1989, fa 21 anys, jo amb 22 anys feia servir aquesta mateixa cabina telefònica situada al costat del Camp 4, per trucar a la meva mare per dir li que havia escalat la Nose del Capitan, ella em va contestar; "Ay fill! sembla que estiguis aqui al costat...que bé que t´escolto"...i va afegir "disfruta molt i agafat fort quan escalis"...quina dona...com la trovo a faltar

A l´any 2000 ja vaig fer servir l´E-mail desde el Ciber gratuit del Yosemite Village per comunicar als meus que aquest cop havia pujat al Capitan per la Salathe.

I enguany com cosa de bruixes el meu Iphone 3G "que lo flipas" captava el WiFi del Yosemite Lodge podent navegar per Internet cada mati i llegir lavanguardia.com mentres el cafe fumejava a la tassa, tot esperant que el sol escalfes les preuades fissures.

Ara mirant aquestes solitàries reliquies de la comunicació, els ulls shem humitegen del record del passat, de les persones que ja no hi són, de la inocència i del anel que les coses tornin anar una mica més a poc a poc.

















8/11/10

El Diafragma-Sant Llorenç

S´acosta el fred i també és una bona alternativa a la car sud-oest de la Mola, on tenim raconets com la Pared del Diafragma per fer unes vies esportives prou bones.
erem el Salva, la Mar i jo.

Latin Brothers

Ja fa anys que el Cucarro i jo de tant en tant escalem junts i aquest cop el vaig convença per anar a la Latin de la Pared de Catalunya. Per mi una via coneguda doncs seria la sisena vegada que l´escalaria i per ell tot un mite de la seva joventud doncs altres companys de la seva generació son els aperturistes, Renom, Baciero i en Marzo.

Comencem la via i en Cuc no es troba gaire bé i decideixo anar fent jo al devant, pero al cap de sis tirades en Cuc, de 59 anys, em diu, "goita Jordi...per anar de segon i malament jo millor vull baixar i tornar un altre dia que jo pugui també fer de primer...doncs, si ara la faig ja no hi tornaré i no la vull fer així una via tan bonica"...ok cap avall i tornem quan vulguis...